| Galatasaray Fun Club(forum pisliklerden arındı.Yeni yorumlarınızı bekliyorum) | |
|
|
UEFA daki üst üste başarılardan sonra sizce kadıköy de ne yaparız? | A)FARK ATAR GELİRİZ | | 67% | [ 8 ] | B)YENER GELİRİZ | | 8% | [ 1 ] | C)BERABERE KALIRIZ | | 0% | [ 0 ] | D) YENİLİRİZ | | 25% | [ 3 ] |
| Toplam Oylar : 12 | | Back | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
baby_shaq Yeni Üye
| Konu: Galatasaray Fun Club(forum pisliklerden arındı.Yeni yorumlarınızı bekliyorum) Cuma Kas. 07, 2008 1:36 am | |
| Bir GALATASARAYLI olarak forumu hazırlamak bize düşer haksızmıyım:D | |
|
| |
baby_shaq Yeni Üye
| Konu: Geri: Galatasaray Fun Club(forum pisliklerden arındı.Yeni yorumlarınızı bekliyorum) Cuma Kas. 07, 2008 1:36 am | |
| İLK OY VATANA MİLLETE HAYIRLI OLSUN:D | |
|
| |
YıLo Yeni Üye
| Konu: Geri: Galatasaray Fun Club(forum pisliklerden arındı.Yeni yorumlarınızı bekliyorum) C.tesi Kas. 08, 2008 12:26 am | |
| bnce yener gelırıss fark atarsak ıyı olur ama o kadar cabuk heveslenmeyelım yanı 1-5 olsun bısım olsun:) | |
|
| |
baby_shaq Yeni Üye
| Konu: Geri: Galatasaray Fun Club(forum pisliklerden arındı.Yeni yorumlarınızı bekliyorum) C.tesi Kas. 08, 2008 1:20 am | |
| FENER E OY VEREN O 3 Ş.SİZ KİM LANNN OY VEREN YORUMDA YAZSIN A.Q
En son baby_shaq tarafından C.tesi Kas. 08, 2008 10:10 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Tayfun Yeni Üye
| Konu: Geri: Galatasaray Fun Club(forum pisliklerden arındı.Yeni yorumlarınızı bekliyorum) C.tesi Kas. 08, 2008 3:41 pm | |
| oLm Merak etmeiN Çok Rahat Alcaz Maçı GökseL İİyi bilir maç tahminlerimi...4 veya daha üstü aldık maçıı | |
|
| |
baby_shaq Yeni Üye
| Konu: Geri: Galatasaray Fun Club(forum pisliklerden arındı.Yeni yorumlarınızı bekliyorum) C.tesi Kas. 08, 2008 10:09 pm | |
| EVET KARDEŞİM BİLMEZMİYİM SENİN TAHMİNLERİNİ ALCAZ LA TABİ | |
|
| |
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 104 Yaş : 32 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 25/10/08
| Konu: Geri: Galatasaray Fun Club(forum pisliklerden arındı.Yeni yorumlarınızı bekliyorum) Paz Kas. 09, 2008 10:16 pm | |
| NoolDu Lan Yeniyodunuz Hani Bizi Üst Atıyodunuz Ezikler Ya | |
|
| |
YıLo Yeni Üye
| Konu: Geri: Galatasaray Fun Club(forum pisliklerden arındı.Yeni yorumlarınızı bekliyorum) Ptsi Kas. 10, 2008 1:11 am | |
| bole takımın taa amk. ben abı teknık trektorde hata onunda a.q yhaa abi baroş la umıtı cıkarıyo nonda yı alıyo yhaa nonda tam bı mal saten yhaa abı pres yapmaz,şut atmaz,kendı kendıne cabalayarak bıse yapmazz ne yapar bu adam yhaa hay a.q yhaa:Q | |
|
| |
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 104 Yaş : 32 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 25/10/08
| Konu: Geri: Galatasaray Fun Club(forum pisliklerden arındı.Yeni yorumlarınızı bekliyorum) Ptsi Kas. 10, 2008 2:13 pm | |
| Olum ona Buna Hata Bulmayın LAn Maçtan önce Konuşuyodunuz Hala Konuşuyosunuz insan biraz utanır aq hiç mi gurur yok yenildiğiniz halde bağardınız bu gün sınıfta YENİLDİNİZ İŞTE GELDİNİZ MEKANIMIZA 4 TANE YİYİP GİTTİNİZ | |
|
| |
| Galatasaray Fun Club(forum pisliklerden arındı.Yeni yorumlarınızı bekliyorum) | |
|